Laddar...

Frisörerna

Våra frisörer

skapar nya förväntningar
Agneta

Utbildning: Gesäll, Frisörmästare, Frisörtekniker, Yrkeslärarexamen.

Jag älskar att sjunga gospel med sitt härliga gung, deckare och min familj så klart. Favoritmat: All mat med goa vänner. Bäst desserten. Tips: Ta hand om ditt hår som du tar hand om din hud.

Agneta

Frisörmästare
Åse

Utbildning: Gesäll, Mästarbrev, Examinator.

Att, efter en underbar dag på jobbet, få vara ute. Cykla, vandra, paddla, flyga... då mår jag bäst. Favoritmat: Grönt, en god malt och whisky. Tips: Inpackning, inpackning, inpackning för sommartrött hår och inför vinterns kyla.

Åse

Frisörmästare
Cissi

Utbildning: Frisörskola 3 år, Gesäll och Mästarbrev.

Jag gillar ljusa sommarkvällar och familjehäng på Öland. Favoritmat: Rykande varm och mustig gryta. Tips: Det enkla blir ofta det bästa.

Cissi

Frisörmästare
Lovisa

Utbildning: Gesällbrev, 11 år i yrket, Make Up utbildning.

Älskar gosa med barnen, shoppa, resa och folieslingor såklart. Favoritmat: Spagetti och köttfärssås. Tips: Värmeverktyg är så roligt att använda, men glöm inte värmeskydd.

Lovisa

Frisör
Alexandra

Utbildning: Gesäll, Mästare, Frilanstekniker för Lanza, Method 1, Method 2, Extensions.

Det jag brinner allra mest för är att inspirera mina kunder att våga. Favoritmat: Ett glas bubbel och skaldjur och massor med choklad i trevligt sällskap. Tips: Ett bra schampo och balsam är A och O för friskt hår.

Alexandra

Frisörmästare
Veronica

Gesäll, barberare, makeup artist, extensions.

Att nå nya mål, både individuellt och med nya kollegor. Som ett team driva salongen framåt. Att inspirera kunderna håller motivationen uppe. Favoritmat: Fisk och skaldjur på en taverna i Grekland. Tips: Även de små förändringarna gör skillnad.

Veronica

Frisör
Nellie

Björn Axén academy examen, Hairtalk utbildning

Att få arbeta kreativt varje dag är min stora passion, ingen dag är den andra lik. Tips: Ett bra textur spray kan rädda vilken frisyr som helst! Favoritmat: Tapas

Nellie

Trainee
Jill

Gesällbrev, Master color expert

Jag njuter av god mat och härligt sällskap, pratar troligtvis för mycket. Jag gillar en aktiv vardag och att få använda min kreativitet i allt jag tar mig an. Tips: Ett gott skratt förlänger livet, det gör en inpackning också!

Jill

Frisör