Välkommen till

People

Salongen grundades 1999 av fyra duktiga och framstående frisörer som ville får mer utlopp för sina kreativa idéer. Genom åren har salongens team vuxit men strävan efter samma sak kvarstår.

Januari 2022 togs driften av salongen över av Alexandra som varit en del av Peoples team sen 2006 och hennes syster Fanni. Två systrar som är uppvuxna i frisörbranschen och vars vision är densamma som Peoples grundstomme.

Identitet och teamet kvarstår och vårt gemensamma mål att se människan i stolen och erbjuda en trygghet, trendmedvetenhet och expertis för dig som kommer till salongen.

Peoples identitet är modern, trendmedveten samtidigt som den är tidlös. Med en gedigen kompetens och strävan efter att alltid utvecklas som team ger vi dig som kund, kvalité och trygghet när du besöker salongen. Vi vägleder dig till vad som passar ditt hår men även dig som person samtidigt som du får råd kring hur du tar hand om din frisyr emellan dina besök.

Strävan efter att vara personlig och att ha sin egen stil är viktigare idag än någonsin. Med vår höga kompetens kan vi inspirera dig med nya idéer till ditt hår. Med en Blandning av kärlek till vårt hantverk och viljan att alltid utvecklas får du mer än bara ett frisör besök hos People.