Alexandra

2006 startade Alexandra sin praktik på People som sedan fortsatte och 2022 tog hon över driften av salongen med sin syster Fanni. Frisöryrket har alltid varit önskan och drömmen. Kärleken till färg och form har växt sig starkare och starkare och 2016 startade hon parallellt vid sidan om sitt salongsjobb att jobba som frisörtekniker för ByWe Nordic, något hon fortfarande gör. Charmen att aldrig vara fullärd i vårt hantverk och nyfikenheten på vad som komma skall ha gjort henne uppskattat som utbildare både i Sverige och Norden. 2023 Blev Alexandra även en del av L’ANZAS Internationella utbildningsteam, och utbildar nu även runt om i Europa.

I Alexandras stol hittar hon tillsammans med dig vad som passar ditt hår och livsstil bäst. Hennes lyhördhet och färgkunskaper ger dig en trygghet oavsett om det är en uppfräschning, stor förändring eller den hetaste trenden.

Fanni

2010 Blev Fanni färdig frisör men frisöryrket har alltid funnits där då hon är uppvuxen på en salong. Direkt efter sin utbildning startade hon sin egen salong i Moheda. Fannis egenskaper att alltid våga, aldrig se några problem och en kreativ själ gör henne till en kameleont i sitt yrke.

Med sin nyfikenhet har Fanni skapat sig spetskompetenser i allt från färg till damklippning, herrklippning, uppsättning och permanent något som ger dig en trygghet utöver det vanliga. Tillsammans med Alexandra tog hon över driften av People i Januari 2022.

Lovisa

Allas vår Lollo startade precis som Alexandra sin yrkeskarriär på People. 2003 kom hon som elev till People och har nu en självklar plats i People hjärtat.

Alltid nära till skratt med ett leende som välkomnar alla. Hennes lyhördhet och stilkänsla ger en trygghet när du sitter i hennes stol. Lovisa älskar att vara kreativ och skapa vackra klippningar och färger. Hon har en förkärlek till mjuka blonda färger med vackra skiftningar i. Att utvecklas och ta nya steg i sin kunskap ligger henne varmt om hjärtat, allt för att ge dig den bästa upplevelsen.

Anna

Vår nyaste stjärna i People teamet är Anna, en social frisör som älskar allt med vårt yrke och en perfekt pusselbit i teamet. Anna har jobbat som frisör sen 2005 och har en gedigen erfarenhet från yrket och går ständigt på kurser för att fylla på med nya kunskaper. Att möta nya människor, skapa personliga frisyrer och hjälpa dig att ta fram det bästa för just ditt hår och din önskan. Variationen i yrket värdesätter Anna otroligt. Hairtalk, färg, klippning, uppsättning, allt ligger henne varmt om hjärtat.

Veronica

Veronica startade sin karriär redan 2009 i Stockholm där hon är uppvuxen. En riktig hår och keminörd som alltid är sugen på att ta nya steg i sin karriär. Hennes meritlista är lång och återspeglar nyfikenhet för hennes yrke. Att ständigt utvecklas med nya kurser och kunskaper, våga och att dela med sig av sina kunskaper är otroligt viktigt. 2014 – 2016 arbetade hon på en frisörskola i Kalmar där hon lärde ut färgteori, klipptekniker, makeup, och barberare/skägg innan hon anslöt till People teamet 2016. Med en lång lista på egen vidare utbildningar så som make up, skägg, fördjupande färgkurser, kemi och mycket mer kan du alltid känna dig trygg i hennes stol.

Nellie

2016 tog Nellie examen från den Björn Axens anrika frisörutbildning, efter 2 år på salong i Stockholm gick flyttlasset ner till Växjö för att ansluta till People teamet då hon Redan 2015 gjorde hon sin praktik på salongen. Nellie älskar variationen i yrket men brinner lite extra för Hårförlägningar, uppljusningar, slingtekniker och färgförändringar. Hon har även en förkärlek till uppsättningar och styling efter sina år på Björn Axen.

Cissi

Redan som lite drömde Cissi om att jobba som frisör, 1990 blev detta verklighet och fortfarande tycker hon det är lika roligt att gå till jobbet. Positivitet är något som kännetecknar Cissi personlighet och hon brinner lite extra för de korta frisyrerna och att skapa helheten med färger och klippning. 1999 Var Cissi med och startade People tillsammans med Agneta, Nina och Åse. People har och kommer alltid vara hennes andra hem. Yrkesstoltheten har alltid funnits där och genom sin mästarutbildning titulerar hon sig även som frisörmästare.

Jill

En slump i livet fick in Jill på frisöryrket, och tur var väl det! Hon har alltid varit en kreativ själ som älskar att skapa vilket gjorde att frisöryrket passade Jill perfekt! Hon är en social tjej som har lätt att se möjligheter när det kommer till färg och älskar att hitta nya kreativa sätt att utveckla sina kunders önskemål till en ny nivå. Vidareutbildningarna har varit många. Det som ligger Jill extra varmt om hjärtat är just färg och uppljusningar något som hon har satsat mycket på i sin kompetensutveckling genom åren genom att gå t ex Master Color expert Utbildning. 2018 anslöt hon till People teamet.

Åse

1981 var vår norska stjärna färdig med sin frisörutbildning. Efter några år gick flyttlasset till Sverige och 1999 var Åse med och startade People ihop. Åse är frisören som älskar att ”grotta” ner sig i sitt arbete och hon älskar allt från färg, klippningar, uppsättningar och permanent. Att varje dag få jobba med hår och skapande har gjort att Åse aldrig tröttnat på sitt yrke och precis som resten av teamet älskar hon att ständigt utvecklas och vidareutbilda sig.

Agneta

Agneta var med och startade People 1999, ett naturligt steg för henne då frisöryrket är hennes stora passion. 1981 påbörjade hon sin karriär. Inte nog med att hon startade People så har hon även hunnit med att utbilda sig som yrkeslärare samt jobbat med det. Examinerat nyutbildade frisörer och jobbat som färgtekniker. Kärleken till yrket grundas sig i alla möten med olika människor och självklart kärleken till hår! Att efter så många år i branschen fortfarande känna att det finns mer att lära är något som gör att intresset för yrket aldrig minskar. Hjärtat slår lite extra för de korta frisyrerna då kreativiteten och skapandet av former verkligen får flöda.